производство на хартиени чаши за вендинг автомати

Производство

екопластик 2016Производство на картонени чаши за топли, студени напитки и вендинг автомати

Производство на картонени чаши за топли, студени напитки и вендинг автомати е основната ни дейност е . Те са произведени от висококачествена хартия доставена от европейската фирма METSÄ BOARD , мастила доставяни от фирма Синтезия ООД с флексопечат и опаковани съгласно хигиенните условия. Продукцията е сертифицирана по система за качество ISO 9001 , което е гаранция за добро качество на предлаганите от нас продукти. Стараем се да внедряваме все по-високо  технологични решения в производството на картонени чаши за да сведем до минимум технологичния брак.

proizvodstvo na kartoneni chashi

Суровината за изработването на нашите продукти е основно хартия ( картон ) и това прави продукцията ни по – екологично чиста. Така , макар и с малко ние допринасяме за опазването на околната среда. 

 

РециклиранеВсеки от нас би могъл да направи своя принос в общата борба с боклука. Рециклирането е един от най – успешните методи за справянето с този голям проблем. То изисква усилия както от нас самите, така и от общинските и държавните органи и обикновено се осъществява, като отпадъците се разделят на стъкло, пластмаса и метал, картон и хартия. Рециклирането на хартия изисква до 70% по-малко енергия, отколкото производството и, а замърсяването на въздуха е с 73% по-малко.

производство на картонени чаши за вендинг автомати
Производствената ни база се намира в северна промишлена зона на град Бургас / бивша фабрика “Ропотамо” /. Нашите ДЖИПИЕС / GPS координати 42.518019, 27.438832

екопластик 2016 производствена база

екопластик 2016 производствена база